2175 Objavljeno 09 novembar 2020 Autor: Micro Mreza

U ugostiteljskom objektu u Gradišci jedno lice je otuđilo novčanik, a zatim je lišeno slobode, potvrđeno je za ''Micro mrežu'' iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradiška, lišili su slobode lice inicijala A.M. iz Gradiške, koji se sumnjiči da je počinilo krivično djelo ''Krađa''.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 07.11.2020. godine oko 20,30 časova, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Gradišci, iz ženske torbice koja se nalazila u magacinu ugostiteljskog objekta, otuđen novčanik u kojem se nalazilo oko 1.100 KM, dvije bankovne kartice i lična dokumenta.

Operativnim radom policijskih službenika Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradiška identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala A.M. iz Gradiške, koje je u potpunosti priznalo izvršenje gore navedenog krivičnog djela, te pokazalo mjesto gdje je odbacilo navedeni novčanik sa novcem, bankovnim karticama i ličnim dokumentima.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a da se pronađeni predmeti vrate oštećenoj.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja i drugih krivičnih djela protiv imovine, a za koje se sumnja da je izvršilo navedeno lice.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE. 

Auto Janković