1443 Objavljeno 17 novembar 2020 Autor: Bojan Trgić

Koliko god bila teška situacija u vezi pandemije koronavirusa uvijek se pronađe mnogo humanih ljudi koji su spremni da pomognu i u najtežim situacijama.

Takav jedan primjer desio se u proteklih nekoliko dana kada su ugostitelji iz Republike Srpske, a samim tim i iz Gradiške pokrenuli humanitarnu akciju doniranja hrane za medicinske radnike i ostalo osoblje koje već više od pola godine vodi borbu protiv COVID-a 19.

Udruženje "Horeca RS" je pokrenulo projekat "Obrok za naše heroje" u okviru kojeg snabdijevaju medicinske radnike koji najdirektnije učestvuju u borbi protiv virusa COVID-19.

Brojni su gradiški ugostiteljski objekti podržali ovu akciju poput motela Eureka, pekare Žu-Žu, picerije Actros i Antics, restorani Carpe Diem, Taxi bar i Đerdan, te Lattonedil BiH, Lion, Alu prox, Drvo G i Star dent. Takođe određena sredstva donirao je i sveštenik Miloš Lasica.

Ideja o besplatnim obrocima za medicinare potekla je iz Udruženja poslodavaca u turizmu i ugostiteljstvu HoReCa RS. 

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u ovom društveno odgovornom projektu javite se na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.".

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE

Testing centar Gradiška