1779 Objavljeno 19 novembar 2020 Autor: Micro Mreza

U četvrtak u popodnevnim časovima iz rijeke Save u centru Gradiške spašen je muškarac koji je pokušao da izvuče drvo potvrđeno je za ''Micro mrežu''.

Kako saznajemo iz policije, događaj je u 12.40 časova prijavljen PU Gradiška, čiji su pripadnici odmah izašli na mjesto događaja, te zajedno sa vatrogascima i građanima izvukli ovog muškarca.Kako nam je potvrđeno, ovaj muškarac je prevezen u Bolnicu Gradiška.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su zajedno sa pripadnicima Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška i građana, brzim, efikasnim i humanim postupanjem spriječili su nastupanje težih posljedica za lice.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 19.11.2020. godine oko 12,40 časova, prijavljeno je da se u rijeci Savi utapa nepoznato muško lice.

Postupajući po navedenoj prijavi, te brzom intervencijom policijskih službenika, pripadnika PVJ Gradiška i građana iz vode je izvučen šezdesetšestogodišnjaka iz Gradiške, nakon čega je vozilom Službe hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Gradiška.

Na ovaj način, još jednom je pokazano da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Testing centar Gradiška