Krčma kod Ace
1301 Objavljeno 24 novembar 2020 Autor: Micro Mreza

Granična policija BiH objavila je javni oglas za prijem kadeta u činovima "mlađi inspektor" i "policajac".

Najveći broj mlađih inspektora biće raspoređen u Čapljini gdje će ukupno biti primljeno šest kandidata, dok će u Višegradu i Gradišci biti primljeno 5, odnosno 4 mlađa inspektora.

Kada je u pitanju prijem policajaca, najveći broj njih će biti primljen u dijelovima Bosne i Hercegovine gdje je zabilježen veći priliv migranata. Terenski kabinet Sjeverozapad sa sjedištem u Bosanskom Grahovu primiće 40 novih graničnih policajaca. Upravo je ovaj kabinet GP BiH zadužen za Granični prelaz Izačić koji je u posljednje vrijeme na najvećem udaru kada je u pitanju dolazak migranata.

Kabinet u Gradišci koji je zadužen za GP Velika Kladuša dobiće 34 nova policajca, dok će kabinet u Bijeljini osigurati 20 novih radnih mjesta za granične policajce. Granični prelaz u Zvorniku i Višegradu imaće 20 novih graničnih policajaca. Granični prelaz u Trebinju pojačaće 11 novih graničnih policajaca.

Kako je navedeno u oglasu, rok za predaju prijava je 30 dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnoj štampi, piše Srpskainfo.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Auto Janković