Auto Janković
706 Objavljeno 30 novembar 2020 Autor: Micro Mreza

Policija u Kotor Varošu u subotu je uhapsila Ž.L. iz Teslića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena prozvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Naime, policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka pokušali izvršiti zaustavljanje vozila marke Audi Q7, koje se nije zaustavilio na znak "Stop" koji su izdali policijski službenici.

"Nakon kraćeg vremena vozilo je zaustavljeno, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljalo lice inicijala Ž.L. Prilikom kontrole u navedenom vozilu pronađena je i oduzeta automatska puška. Izvršeno je alkotestiranje lica Ž.L. te je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,90g/kg", saopšteno je iz Policijske uprave Banajluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se izvještaj dostavi u redovnoj proceduri.

Protiv Ž.L. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Serijski lopov iz Prijedora pljačkao kuću u Banjaluci

Policija je uhapsila serijskog lopova Ranka Rakića iz Prijedora tokom pljačke porodične kuće u Banjaluci.

Pljačka je prijavljena sinoć oko 23.45.

Nakon dojave upućena je patrola koja je osumnjičenog uhapsila na djelu.

Rakić je do sada hapšen u više navrata zbog teških krađa.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Centari civilnih inicijativa