1222 Objavljeno 21 decembar 2020 Autor: Srna

Pripadnici Granične policije BiH u protekla tri dana na međunarodnim graničnim prelazima uhapsili su deset osoba na osnovu raspisanih potraga.

Za osobu čiji su inicijali A.B. utvrđeno je da ga potražuje Opštinski sud u Lukavcu radi izdržavanja kazne zatvora, dok je za A.H. ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku, takođe, radi izdržavanja kazne zatvora.

A.B. je kontrolisan na prelazu Šamac, a A.H. na prelazu Orašje.

Službenici Jedinice granične policije Zvornik u petak, 18. decembra, uhapsili su državljanina BiH P.K. i državljanina BiH i Srbije B.G. nakon što je ustanovljeno da ih potražuju osnovni sudovi u Zvorniku i Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora.

P.K. je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Šepak, a B.G. na ulasku u BiH na prelazu Karakaj. Obojica su predata službenicima Sudske policije Zvornik.

Na aerodromu Tuzla, na letu iz Stokholma juče je uhapšen državljanin BiH A.H, jer je provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Službenici Jedinice granične policije Gorica juče su lišili slobode T.B. jer je utvrđeno da ga potražuje Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja kazne.

Državljanin BiH i Hrvatske kontrolisan je na ulasku u BiH na prelazu Gorica i predat službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina juče su lišili slobode K.J. nakon što je ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droge. On je kontrolisan na ulasku u BiH na prelazu Rača i predat službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Istoga dana, prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod lišen je slobode M.D. jer ga potražuje Opštinski sud u Kiseljaku zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave, te je ovaj državljanin BiH i Hrvatske predat službenicima Sudske policije Odžak.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković