Krčma kod Ace
1205 Objavljeno 28 decembar 2020 Autor: Micro Mreza

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u protekla 24 časa, evidentirano je jedno krivično djelo, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa posljedicama po lica.

Na regionalnom putu Vrbaška - Mrakovica u mjestu Gornji Podgradci, grad Gradiška, 27.12.2020. godine u 17,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil ''VW Golf'' kojim je upravljao Ž.P. iz mjesta Gornji Podgradci, grad Gradiška i putnički automobil marke ''Opel Astra'' kojim je upravljao D.G. iz mjesta Gornji Podgradci, grad Gradiška.

Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na vozilima nastupila materijalna šteta, dok je vozač D.G. zadobio tjelesne povrede.

Na lokalnom putu Povelič – Brezovljani, u mjestu Brezovljani, opština Srbac, 27.12.2020. godine u 21,25 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila ''Citroen'' kojim je upravljao G.K. iz mjesta Šeškovci.

Uviđaj izvršili policijski službenici Policijske stanice Srbac, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na voziliu nastupila materijalna šteta, dok je vozač G.K. zadobio tjelesne povrede.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković