Razvojnu agenciju Gradiška -  RAGA osnovao je grad Gradiška, krajem 2017. godine, a ideja bila je da se obezbijedi tehnička podrška u procesu pripreme projektnih prijedloga prema domaćim, međunarodnim i EU donatorima. Kroz podršku usmjerenu na tri sektora, Gradsku upravu, javnim ustanovama i preduzećima, te prema privrednicima i udruženjima građana koja rade na području grada, RAGA je ispunila očekivanja i ciljeve njenog osnivanja.

1430 Objavljeno 12 oktobar 2021 Autor: Bojan Trgić

Nakon pet godina i drugog mandata na čelu grada na Savi, naša ekipa je relizovala prvi intervju sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem. Gradonačelnik je istakao da je do nas. Ko će znati, možda smo sada dobili priliku. Sam intervju se sastoji iz dva dijela, prvi koji sad objavljujemo tiče se života gradonačelnika Adžića do momenta dolaska na mjesto gradonačelnika Gradiške i drugi u kojima smo Adžića direktno pitali za određene probleme iz naše lokalne zajednice.

1558 Objavljeno 07 avgust 2021 Autor: Bojan Trgić

Koliko se vrednuje agencijski rad i kada je pravi trenutak za razgovor o povećanju agencijske naknade? Koji digitalni trendovi vladaju i šta možemo očekivati do kraja 2021. godine? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja će dati direktorka agencije Drive, Danka Trbojević, na ovogodišnjem Play Media Day-u. U susret događaju, donosimo intervju sa Dankom, vlasnicom MBA diplome za marketing komunikacije.

410 Objavljeno 26 maj 2021 Autor: Micro Mreza