Nakon pet godina i drugog mandata na čelu grada na Savi, naša ekipa je relizovala prvi intervju sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem. Gradonačelnik je istakao da je do nas. Ko će znati, možda smo sada dobili priliku. Sam intervju se sastoji iz dva dijela, prvi koji sad objavljujemo tiče se života gradonačelnika Adžića do momenta dolaska na mjesto gradonačelnika Gradiške i drugi u kojima smo Adžića direktno pitali za određene probleme iz naše lokalne zajednice.

1347 Objavljeno 07 avgust 2021 Autor: Bojan Trgić

Koliko se vrednuje agencijski rad i kada je pravi trenutak za razgovor o povećanju agencijske naknade? Koji digitalni trendovi vladaju i šta možemo očekivati do kraja 2021. godine? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja će dati direktorka agencije Drive, Danka Trbojević, na ovogodišnjem Play Media Day-u. U susret događaju, donosimo intervju sa Dankom, vlasnicom MBA diplome za marketing komunikacije.

293 Objavljeno 26 maj 2021 Autor: Micro Mreza

Daniel Sabljić rođen je 1973. godine, 2021. godine i dalje stoji među stativama i jedan je od najboljih golmana u Prvoj m:tel ligi Republike Srpske. Otac dvoje djece, koji je početkom 21. vijeka branio protiv Kila, branio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine (1994. godine), imao je prije mjesec dana 29 odbrana na jednoj utakmici. Sudija, delegat, trener, a ono najvažnije bez i jedne jedine mrlje u rukometnoj karijeri, čovjek o kome se čuju i pričaju samo pozitivne i lijepe stvari. Čitav život je dao rukometu u Bosni i Hercegovini, a daje i dalje, zato i jeste VELIKI i zaslužuje više od svih nas!

415 Objavljeno 21 maj 2021 Autor: Saša Kovačević

Mi smo titulu osvojili na defanzivu, dok ovaj tim igra mnogo atraktivnije za oko, rekao je za "Nezavisne" Boris Raspudić, fudbaler koji je bio član generacije Borca koja je 2011. godine u Banjaluku donijela prvu i zasad jedinu titulu prvaka BiH u istoriji "crveno-plavih".

1196 Objavljeno 20 maj 2021 Autor: Micro Mreza