406 Objavljeno 22 januar 2021 Autor: Duško Mrkonjić

Krajem prošle godine iz štampe je izašla zbirka pjesama „Sazdan u plamenu“, autora Bojana Kukavice iz Gašnice. Knjiga sadrži više od 100 pjesama nastalih u proteklih 15 do 20 godina i na neki način je reizdanje prve knjige “Plamen sa dna“.

Recezenti o knjizi poručuju čitaocima da je ova knjiga puna osjećanja, rodoljublja i ljubavi uopšte.

"U knjizi „Sazdan u plamenu“ se nalazi sto pesama od koji je deo pesama iz prve knjige. Ova knjiga je preslika osećanja, pogleda i uopšteno života autora ove knjige. Tu su sazdani svi njegovi usponi, padovi, depresija, sreća, radost i na kraju ispunjenost i pronalazak smisla života."

"To je zbirka poezije prožeta raznom tematikom od ljubavne pa do misaone, patriotske, socijalne i naravno hrišćanske tematike. Pre više od deceniju i po, zapisivanjem svojih osećanja na predlog nepoznate pesnikinje iz Banja Luke pretočio je te stihove u pesme. U tim pesmama se ponajviše može videti autorova velika ljubav prema njegovoj večnoj inspiraciji , prema ženama."

Kukavica je za "Micro mrežu" poručio da je ova knjiga zbirka njegovih uspona i padova koje je vrijedno skupljao kroz svoju prošlost.

Kako ističe autor promocija knjige je ometena pandemijom COVID-19, te smatra da će tokom ove godine uspjeti napraviti pravu promociju kada se situacija poboljša.


Pratite ''Micro mrežu'' na društvenim mrežama:
YouTube Logo | The most famous brands and company logos in the world Facebook, Logo, Social Network, Network  What is the history of Instagram's logo? - Quora Twitter logo history | Creative FreedomNo photo description available.

Arcadia company