257 Objavljeno 01 mart 2021 Autor: Micro Mreza

Gradsko pozorište Gradiška kao i svake godine, za Dan žena organizuje igranje predstava čija tematika su žene, njihovi životi, želje, problemi, očekivanja, sreće i ljubavi.

''Tako i ovaj put za naše dame ugostićemo izuzetno uspješnu predstavu naših prijatelja iz Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke ''Malo blago'' najnagrađivaniju predstavu ovog pozorištu'', objavili su iz gradiškog pozorišta.

Priča o tri žene, rađena po tekstu Elen Marfi, a u režiji Slađane Kilibarde, predstava ''Malo blago'' sastoji se od tri ženske priče, tri generacije žena iz jedne porodice. Baku Kaju, koja se bori sa izazovima trećeg doba, ali uprkos svemu do posljednjeg daha ostaje vjerna ljubavi svog života, svom teško bolesnom suprugu, igra Nataša Ivančević. Njenu kćerku Lanu, ženu u najboljim godinama, koja je mladost provela uz muža narkomana i sitnog lopova i koja ponovo pokušava da nađe ljubav i da se izbori sa životnim problemima, na sceni je oživjela Slađana Zrnić. Unuka Biljana, devojka je koja traga za sobom naizmjenično surfajući na skejtu, lumpujući sa društvom i jureći svog neodgovornog i nevjernog momka. U svemu tome zadesila ju je neplanirana trudnoća i – tako se rodio njen sinčić, njeno malo blago. Biljanu igra mlada Belinda Božičković.

Predstava će biti izvedana u ponedjeljak 8. marta u maloj sali Kulturnog centra u 20 časova, poštujući epidemiološke mjere.

Gradonačelnik grada Gradiška, Zoran Adžić otkupio je sve karte za predstavu "Malo Blago" Gradskog pozorišta Jazavac, koja će biti izvedena 08. marta na Dan Žena u maloj sali Kulturnog centra.

''Ovim činom gradonačelnik želi da čestita 08. mart našim sugrađankama i pokloni karte za ovu izuzetnu predstavu naših kolegica iz Banja Luke. Predstava će biti izvedena u skladu sa trenutnim epidemiološkim mjerama ,te je i broj karata ograničen. Sve zainteresovane dame, a i njihovi partneri besplatne karte mogu podići u portirnici Kulturnog centra'', saopštili su iz Gradskog pozorišta Gradiška.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška