1055 Objavljeno 08 jun 2021 Autor: Micro Mreza

Poštovani prijatelji, ispred ekipe igranog filma ''Djeca Kozare'', u režiji Lordana Zafranovića, ovim putem vas informišemo o pozivu za kasting za glumce - djecu i mlade (djevojčice i dječaci, uzrasta od 7 do 18 godina).

Navedeni događaj održaće se u prostorijama Doma kulture u Vrbaškoj (Gradiška) za djecu sa područja Gradiške i Kozarske Dubice dana 19.06.2021. godine u prijepodnevnim časovima.

Kasting menadžer je gospodin Slobodan Boban Dedeić. Nakon užeg izbora u drugom krugu (kada se izvrši izbor odgovarajućih glumaca) pridružiće se i režiser Lordan Zafranović.

Način prijave je na poziv. Prijaviti se možete na fejsbuk stranici „Vrbaška kroz vrijeme“ ili na mejl Kulturnog centra Gradiška (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) do nedjelje 13.06.2021. godine.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, godinu rođenja, mjesto prebivališta, kontakt telefon. Tačan raspored i satnica kastinga biće objavljeno dana 15.06.2021. godine na fejsbuk stranici ''Vrbaška kroz vrijeme'' i sajtu Kulturnog centra Gradiška.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa