298 Objavljeno 08 jun 2021 Autor: Bojan Trgić

Gradsko pozorište Gradiška će u četvrtak 10. juna po prvi put igrati monodramu pod nazivom "Ja sam pas i zovem se Salvatore". Predstavu će izvesti glumica Jelena Kesić iz Zrenjanina.

Kako su istakli u Gradskom pozorištu Gradiška ova predstava nije predstava za djecu, kako to na prvu zvuči, već se radi o autorskom projektu koji je glumica Jelena Kesić sama osmislila.

"Posebni kuriozitet u ovoj priči je da očekujemo na premijeri Veselina Gatala pisca ovog komada, tako da je to zaista jedna posebna čast da imate priliku da ugostite pisca i sarađujete s takvim ljudima", ističe glumac Gradskog pozorišta Gradiška Admir Mešić.

Reditelj i glumica predstave, Jelena Kesić se osvrnula na samu priču koju priča ova monodrama, a monodrama je forma najzahtjevnija za svakog glumca.

"Ja u ovoj predstavi igram psa Salvatorea koji se zatekao u ratu 90-ih godina. On svoju priču počinje o tome kako je rođen, s kim je rastao i kako doživljava rat."

Predstava će biti odigrana u utorak u 20 časova u maloj sali Kulturnog centra Gradiška, a karte su u pordaji. Broj karata je ograničen.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa