Krčma kod Ace
1013 Objavljeno 15 novembar 2021 Autor: Bojan Trgić

Udruženje "Vrbaška kroz vrijeme" u sradnji sa Turističkom organizacijom Gradiška sinoć je u Domu kulture Vrbaška organizovalo prvu po redu "Potkozarsku trpezu". Učešće u ovoj manifestaciji je uzelo 26 izlagača.

Iz udruženja "Vrbaška kroz vrijeme" poručuju da su, prije svega, zadovljni odzivom na samu manifestaciju, te da će nastaviti raditi na promociji tradicije i običaja potkozarskog kraja, kroz svoje naredne aktivnosti. 

Kada su u pitanju nagrade, takmičari su zaista imali dobar motiv. Pa su tako nagradu od 100KM pokupile Danica Mandić, Zora Drinić i Ruža Vojvodić.

Poklon paket Turističke organizacije Gradiška i Kulturnog centra Gradiška dobili su Zoran Vukosav (kao jedini muškarac takmicar), učenici Srednje stručne i tehničke škole Gradiška i Danijel Subotić, koji je ujedno i najmlađi učesnik, te Milena Ninković.

Žiri je nagradio i tri aktiva žena SNSD, SDS i Aktivn žena Ujedinjene Srpske, bonovima sa po 50KM u restoranu "Carpe diem". Jedini uslov komisije je bio da sva tri aktiva žena zajedno popiju kafu.

Na kraju su se organizatori zahvalili Turističkoj organizaciji Gradiška, Kulturnom centru Gradiška, restoranu "Carpe diem" i svim učesnicima, koji su doprinijeli da se jedna ovakva manifestacija organizuje na vrhunskom nivou.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković