1146 Objavljeno 16 decembar 2021 Autor: Srna

Koncertom Dejana Petrovića i Big benda sinoć je na platou Kulturnog centra u Gradišci otvoren "Zimski grad", u kojem će narednih mjesec dana posjetioci moći da uživaju u zanimljivim prazničnim i drugim manifestacijama.

''Uspjeli smo da, zajedno sa sponzorima, obezbijedimo da u narednim prazničnim danima svi, od najmlađih do najstarijih, pronađu neki sadržaj u ''Zimskom gradu'' i da zajedno budemo srećniji i veseliji'', dodao je Adžić.

Dejan Petrović i Big bend treći put su u Gradišci pred brojnom publikom izveli svoj standardni, ali i novi repertoar sa obradama poznatih hitova domaće i strane muzike.

Petrović je istakao da ga publika u Gradišci uvijek dobro dočeka i uživa uz zvuke trube u modernijem aranžmanu.

On je rekao da rade mnogo više nego prošle godine, ali ipak manje neko prije pandemije i nada se da će se u 2022. svi vratiti normalnom životu, te svima poželio mnogo zdravlja i ljubavi.

Direktor Turističke organizacije grada Gradiška Valentina Perić rekla je da nakon jednogodišnje pauze ''Zimski grad'' otvara svoja vrata za sve posjetioce koji će i nakon kocerta Dejana Petrovića i Big benda u narednih mjesec dana moći da uživaju u zanimljivim manifestacijama koje su predviđene programom ''Gradiške zime''.

Prije zvaničnog otvaranja i koncerta Dejana Petrovića i Big benda, organizovan je program za djecu uz animatora Fazonka, a za sve posjetioce bilo je obezbijeđeno besplatno klizanje na klizalištu ''Zimskog grada''.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković