252 Objavljeno 22 maj 2022 Autor: Nebojša Kljajić

Doctor Strange in the Multiverse of Madness nastavak je filma iz Doctor Strange iz 2016. godine i ujedno 28. film iz Marvelovog filmskog univerzuma. Za sve ljubitelje „doktora“ nema zime, jer novi nastavak filma dolazi . A kako i ne bi kada je film  do sada zaradio preko 732 miliona dolara, a budžet je iznosio oko 200 miliona dolara.

Film nije doneo ništa novo. Priča je osrednja, pomalo nezanimljiva i dosadna. Likovi kao i do sada jednostavni i obični. Humor koji pokušavaju da „prodaju“ je jako loš, i često je moglo i bez tih  neuspelih sramnih pokušaja. Elementi horora koji su ubačeni su vidljivi, ali ipak još uvek tu nešto nedostaje.

Ono što Marvelov studio radi najbolje su specijalni efekti definitivno. I u njima će te sigurno uživati. Baš kao i u kameri i fotografiji. Glumci su svoj posao odradili na visini zadatka za ovu vrstu filma. Najbolji segment film po meni je definitvno muzika. Koja u pozadini prati svaki korak, treptaj oka, uzdah pa čak i osećanja likova.

Kada se sve sabere i oduzme film zaslužuje prolaznu ocenu, i naravno gledanje na velikom platnu uz kokice i sok jer je ovo jednostavno takav film.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković