Auto Janković
495 Objavljeno 23 jul 2021 Autor: Milan Stojić

Bila je najzanosnija Muha koju je taj krajolik vidio, sve Mušice su pričale o njenoj ljepoti i zanosnim dlačicama na nogama, niko u okrugu Madison nije mogao osporiti gracioznost njenog leta.

Bilo je svakako i onih ljubomornih kojima je njen radoznao duh smetao, to što se nije osvrtala za komentarima je povećavalo animozitet ljubomornih Mušica koje su htjele biti bar dijelom avanturistične kao što je ona bila. Zvala se Jesica, od roditelja Karla i Lucie koji su stradali nedugo nakon njenog rođenja od ruke pecaroša homosapiensa na jezeru Wisconsin jezera dok je nestrpljivo čekao da riba zagrize.

Odgojila ju je baka koja joj je usađivala sjećanje na roditelje, onako kako je za nju ostavljalo utisak na njenu dušu. Voljela je da leti i po rizičnim mjestima, da istražuje zašto je recimo konjima ukusna zob te im se približavala ustima ili recimo kravama draga trava, što je psima njuh orijentisan na ustajalo meso koje bacaju homosapiensi.

Kad bi se našla na zadnjem dijelu ata jedva bi izbjegla njegovim mahnitim zamasima repom. Najviše od svega volila je miris kože homosapiensa od čije rase su nastradali njeni roditelji. Namjerno bi zujala oko njihove glave smatrajući za uspjeh svaki put kad bi eskivirala zamahe udova u odbrani. Imala je ona i ljubavnika, Harolda poznatog po krilima čija je veličina i raskoš nadmašivala ostale mužijake iz roja. Pokatkad stvarno on nije razumio njenu potrebu da se izlaže rizicima ali bi sebi dopuštao da je isprati u po kojem neizvjesnom letu.

/Jesica and Harald/

Za njega ona nije bila jedina Mušica sa kojom se pario ali je svakako bila ona zbog koje bi odletio i žabi direktno u usta. Volio ju je na svoj način koji je ona opravdavala, davala mu slobodu jer je znala da na njen zamah krilima on nije sposoban da odoli. Strast koja je oboma bila u krvi ih je navodila da imaju sex na najneobičnijim mjestima, recimo poseban fetiš im je bio uho homosapiensa, tu bi se tako mahnito, divljački i do besvjesti predavali jedno drugom znajući da će za manje od sekunde poletjeti ruka čiji ljubavni zanos oni ne shvataju.

To je za njih bilo više nego dovoljno. Harold ju je kasnije obavezno vodio na svijež izmet na jednoj farmi krava, kažu da je tamo zalazila odabrana raja, na vratima štale stajao je Boris, Haroldov drug iz djetinjstva koji je honorarno radio kao izbacivač ali i pratnja VIP ličnostima.

Harold je bio roker, sa dugim dlakama na prsima torza, volio da sjedne na kacigu nekih polupijanih bajkera što su tek izašli iz bara najon višečasovnog kockanja bilijara.

Sviđao im se njihov zadah piva i cigareta.

Za njim su žudjele mnoge Mušice iz roja, bio je frajer, nije htio sa svakom da opšti. Čak u zadnje vrijeme Jesica je bila jedina sa kojom je htio sex, reklo bi se da su našli jedno drugo. Vodio ju je na razne 'open airove' da trljaju dlake na glavama pijanih homosapiensa od čijeg znoja bi se opijali do besvijesti, uvijek bi uslijedio ljubavni zanos, nisu koristili prezervative potajno žudeći za zajedničkim rojem za kojeg niko od njih nije imao hrabrosti da kaže da želi.

Zatrudnila je tu noć, na koncertu Deep Purplea na homosapiensu koji se žvaljakao na pjesmu Soldier of fortune, znali su tu noć da niko drugi ne dolazi u obzir osim njih dvoje. Rekla mu je tek sedam dana poslije, promjenio se, u licu a i u ponašanju prema njoj. Odmah ju je zaručio i pozvao na večeru u štalu farmera Jamesa, htjeli su da potvrde svoju ljubav na nadlaktici homosapiensa koji je prao zube, pljasss...

What annoying creature my Lord, pod prstima domaćina Kajla završi se saga o Jesici i Haraldu.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa