7140 Objavljeno 30 septembar 2019 Autor: Zoran Kalinac

Ne poznavah te baš mnogo, ali bilo je dovoljno da shvatim kakav si zapravo bio čovjek. Ako se i od koga moglo naučiti nešto o humanosti, ljudskosti, razumjevanju, moglo je od tebe...

Na zelenom tepihu uvijek si bio onaj koji je sprečavao sukobe, širio pozitivnu energiju, pa čak i onda kad tvom timu i ne ide dobro. Malo je takvih ljudi danas, a nažalost danas ostadošmo i bez tebe. Pamtiće te svi kao jednog velikog borca i velikog čovjeka.

Jednostavno za ovakve stvari čovjek se teško pripremi, teško je bilo šta napisati u ove redove... Jedno sigurno znam, bićeš pravi primjer svima koji u životu žele postati dobri ljudi.

Živio si tiho, tiho i odlaziš na neko bolje mjesto od ovoga. Ova tuga i bol znam, neće proći nikada ali kao što kažu ''Heroji ne umiru, oživljavaju ih njihova djela''. Međutim u ove redove ne stanu sva dobra djela koja si za života učinio, jer premalo je mjesta za to.

U jedno budi siguran dragi Dušane, bio si i zauvjek ćeš ostati sinonim ''dobrog čovjeka'', sinonim svega lijepog i humanog što nam ovozemaljski svijet nudi. Budi spokojan i znaj da te tvoji dragi prijatelji nikada neće zaboraviti. Nikad prestati pominjati tvoje ime, nikad prestati pokazivati tvoj osmjeh uz koji će i svima nama u budućnosti nadam se biti lakše. Zbogom dragi Dušane.

Dušan Gajić Gaja (16.12.1988 - 30.09.2019.)