Krčma kod Ace
1056 Objavljeno 18 decembar 2019 Autor: Vidosav Đurđević

Demokratska socijalistička partija (niti je denmokratska ni ti partija već sekta) Crne gore i njihov montenegrinski vođa Milo Đukanović bi sada da protjeraju oko 220 hiljada Srba iz njihovi vjekovnih crkava i manastira.

O jadni svijete dokle ćeš trpiti zločinačke poteze koje svakodnevno nad Srpskim narodom čini jedna vlast i to zemlje koja je član ozloglašenog NATO pakta. Eto nam moj narode vraća se fašizam na ove prostore u obliku Mila Đukanovića, NATO pakta i njegove klike.Malo mu što su komunističke horde zla u onom ratu od 1941- do 1945 pobile 188 srpskih sveštenika pa i mitropolita Jaonikija Lipovca, a sada su namjerili sav srpski narod ili protjerati ili u montenegrine pretvoriti.

Imamo li pravo mi Srbi iz Srbije i Republike Srpske to sa starane gledati i ništa ne poduzeti. E boga mi nemamo pravo ćutati jer je opet zlo fašizma i novog svjetskog poretka na nas po neznam koji put u zadnjih stotinjak godina udarilo.Imaju li pravo oni bogohulnici naše otimati a mi da ćutimo.

Ima li ovaj naš narod pravo gdje biti svoj na svome na ovom krvavom Balkanu.Kada nije uspio projekt da napave svoju Crnogorsku crkvu domislili zlobnici da je lakše gotove crkve i manastire slovom zakona u svoje bogomolje pretvoriti.

Ustani narode srpski , osvijesti se i daj podršku braći u Crnoj gori dižući glas protiv zvjerske namjere montenegrina.Đukanoviću i njegovoj kriminalnoj sabraći ne smeta što se albanska zastava vije po Crnoj gori, ali mu smeta srpski narod i njegove bogomolje koje bi rado prisvojio. Šta će njima crkve i manastiri , jer ko bi u njih dolazio kada su bogohulnici njima treba Ostrog, Cetinjski manastir i ostalih nekoliko stotina crkava i manastira da bi na taj način demonstrirali silu i snagu NATO pakta koji je isti taj narod prije dvadeset godina bez odluke Ujedinjenih nacija bombardovao.

Dignimo glas protiv zlotvora ako smo ljudi, pokažimo da svoje ne damo da je otimačine dosta. Evo nam na pragu 21. decembra u Nikšiću gdje mora da se pokaže sa svesrpskom okupljanju ko je čovjek a ko nečovjek , ko je čestit i pošten a ko je lopov i otimač.

Ti novoizmišljreni montenegrini i Đukanović nek sebi crkve grade ako im trebaju a mi smo dužni da svoje branimo i da se prisjetimo riječi svetog cara Lazara koji reče: „Nije važno kolika je žrtva jer su ciljevi koje terba odbraniti iznad svake žrtve. Da su Srbi htjeli okove i bukagije nebi u Prvom svjetskom ratu slobodu platitli sa trećinom svog cjelokupnog stanovništva, a danas je u Crnoj godi tačno trećina Srba od ukuprog broja po zadnjem popisu u Crnoj gori.

Prokleta je zemlje koja trećinu svog naroda želi da uništi i protjera kao što je to nedavno urađeno u Hrvatskoj koje je po istom principu skraćenom samo za njih postala članica EU. Moramo se prisjetiti konstatovati da je najbolji način tih Evropljana da neku jadnu zemljicu za sebe pridobiju uslov da je od Srba očiste.

Upitajmo se ima li gdje mjesta za nas Srbe na našoj stoljetnoj zemlji koje su nam preci ostavili. Viknimo nek se vasiona prolomi da je dosta da nas progonite i da smo spremni da svoja vjekovna ognjišta branimo i da ona nisu vaša već naša što smo od svojih predaka nasledili da ih čuvamo za naše unuke.

Auto Janković