1292 Objavljeno 26 jun 2020 Autor: Bojan Trgić

Ni korona, ni kampanja, ni pripreme za ljeto u Neumu, a o obrazu i časti da ne pričamo nisu zaustavili "prelazni rok" u Skupštini grada Gradiška. Baš se obrazom onomad hvalio predsjednik NDP-a Gradiška Boban Mandić ali mu izgleda više paše da se ljubi u vrat.

Mandići na svoj načih shvataju politiku. Tako je Bobanov otac u PDP-u, potpredsjednik.

Žalosno je što na ovaj način promovišu politički transferi. Sitni interesi su davno nadvladali kolektivni. O čemu li sveti Bože misle glasači kada im ovakvi ljudi nešto obećaju za glas.

Ali ajde, brzo će se sve zaboraviti. Kao što DNS zaboravlja da su ih preletači pojeli. Ovaj pokušaj slanja slike oporavka partije pada u vodu, kada svi znamo da bez Milorada Dodika ne smiju ni sekretara stranke u Loparama imenovati.

Gradiška Skupština je sve samo ne mjesto gdje bi trebali da se rješavaju problemi građana. Moralno smo toliko pali da se često čuje nerazumijevanje ekipe iz opozicije, koja je ostala dosljedna i nije se prodala.

Narod ako želi promjene neka zapamti preletače, ako je šef stranke preletač ili ga napuštaj ili si kao on, treće nema. Pravi dokaz je NDP.

No description available.No description available.

Arcadia company