2900 Objavljeno 15 maj 2021 Autor: Bojan Trgić

Povodom nedavnog pisanja medija u BiH o privatizaciji grada na Savi, oglasio se gradonačelnik Gradiške i predsjednik gradskog odbora SNSD-a Zoran Adžić poručuvši da je prozivanje mladih iz SNSD-a bizarno i nekorektno od strane opozicije u Gradišci.

Adžić se posebno osvrnuo na prostor u Areni Gradiška i proceduru izbora najpovoljnijeg ponuđača za zakup objekata.

''Što se tiče prostora u Areni Gradiška bio je Javni konkrus u nekoliko novina i trajao je 15 ili 30 dana. Ko god je iskazao interes da se prijavi početna cijena je bila jasno ponuđena po kvadratu. Željeli smo da ta dvorana živi svih sedam dana u sedmici i najmanje 16 sati u toku dana pa smo stvorili tri potencijalna dobra prostora, jedan kafić, jedan restoran i jedna fitnes sala. Objavili smo tender za kafić i fitnes salu i pojavilo se nekoliko konkurenata, a nažalost za restoran se niko nije prijavio na konkurs'', rekao je Adžić.

Adžić je dodao da je formirana komisija od strane gradonačelnika i da je ona izabrala najpovoljnijeg ponuđača odnosno onoga koji je ponudio najvišu cijenu.

''Sve je transparetno urađeno i nije bilo nikakvog namještanja nikome, a prozivanje mladih koji jesu politički aktivni u SNSD-u da se njima nešto namještalo to je toliko bizarno i zaista nekorektno od strane opozicionih lidera sa prostora grada Gradiške'', zaključio je Adžić.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković