Krčma kod Ace
2751 Objavljeno 03 septembar 2018 Autor: Bojan Trgić
Juče su se u poslijepodnevnim časovima u jednog grafiškom lokalu sukobili novinar iz Miljan Kovač i načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić.
Kako tvrdi Kovač, Adžić ga je uz prisustvo nekoliko njemu bliskuh ljudi iz SNSD-a verbalno napao i dobacivao.
 
"Ja sam samo pozdravio jednog čovjeka iz njihovog društva, na šta mi je Adžić rekao "zašto i nas ne pozdraviš", odgovorio sam mu da smo mi komšije i da se ne pozdravljamo već pet godina. Tada mi je odgovorio da je on ovdje rođen, a da sam ja došao iz Trebinja i da treba da poštujem ljude odavde. Odgovorio sam mu da nisam iz Trebinja i da nemam razlog da ga poštujem jer on ne poštuje nikoga, pogotovo ljude odavde jer od njih uzima novac kako stigne, a ja se borim za ovaj narod i ovu opštinu i nikad nisam ni marke uzeo iz Gradiške."
 
Nakon toga kako tvrdi Kovač, verbalni napad je uslijedio i od ostalih Adžićevih kolega. S druge strane Adžić tvrdi da on nije imao nikakav sukob sa Kovačem i da je Kovač došao s namjerom da provocira.
 
"Ja sam mu samo objasnio ko je Zoran Adžić i nisam htio da nasjedam na njegove provokacije. On je jedna totalno nebitna ličnost i nisam htio da se zamaram s njim. Uostalom on se verbalno sukobio i sa ljudima koji su bili sa mnom, namjerno provocirajući."
 
Sukobu je prethodio zategnut odnos Adžića i Kovača, koji je prisutan od samog početka načelničkog mandata Zorana Adžića u Gradišci.
Auto Janković