1715 Objavljeno 13 oktobar 2019 Autor: Bojan Trgić

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Denis Šulić (SNSD) i odbornik u Gradskoj upravi Gradiška Radislav Dončić (PDP) ušli su u žestok sukob, gdje je prvo Šulić rekao da je Dončić zaposlio svoju suprugu u RUGIP Gradiška, nakon čega je Dončić odgovorio Šuliću da je on falsifikator.

Na skupštinskom zasjedanju Parlamenta Repubulike Srpske u četvrtak, Denis Šulić je rekao da je Dončićeva supruga Snježana zaposlena u RUGIP-u, u raspravi sa Draškom Stanivukovićem. Rasprava se ticala rodbine funkcionera zaposlenih na različitim funkcijama.

Brzo je uslijedio odgovor Dončića, koji je ukazao Šuliću na to da njegova supruga u RUGIP-u radi od 1992. godine, nazvavši ga falsifikatorom jer napda njega i kolegu Branislava Mrakića neosnovano, dok se sa druge strane za Šulića, kako kaže Dončić, ne zna ni ko je ni šta je, jer se svake izbore drukčije predstavlja. 

Lokalni izbori se bliže, pa se tako usijava politički lonac u Republici Srpskoj, a na njega nije imun niko, niti se u njemu bilo ko štedi.

Auto Janković