791 Objavljeno 23 septembar 2020 Autor: Bojan Trgić

Lideri dvije najveć opozicione stranke u Republici Srpskoj prisustvovali su potpisivanju podrške zajedničkom kandidatu SDS-a i PDP-a Mirku Samardžiji za gradonačelnika Gradiške. 

Samardžiju su podržali Mirko Šarović (SDS) i Branislav Borenović (PDP), koji su ovom prilikom poručili da je dosta vlasti koja oko sebe okuplja preletače.

„Gradišci je dosta vlasti koja zanemaruje građane i koja oko sebe okuplja preletače. Ovom gradu su potrebni dosljedni ljudi koji mogu građanima ponuditi perspektivu“, kazao je Šarović.

Dok je Borenović dodao je Gradiška jedna od velikih, izuzetno bitnih sredina u kojoj očekuje promjene 15. novembra, a koje će voditi ka velikim, sistemskim promjenama za dvije godine. 
 
„Zajedničkim snagama, Srpska demokratska stranka i Partija demokratskog progresa će ovdje odnijeti pobjedu, za većinu u Skupštini grada, za našeg zajedničkog kandidata za gradonačelnika Mirka Samardžiju, ali što je najbitnije – pobjedu za građane Gradiške“, rekao je Borenović.

Zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija je poručio da odlučno, odgovorno i čistog obraza izlazi pred građane.

"Na ovaj način, uz prisustvo predsjednika SDS-a i PPD-a, želimo da pošaljemo poruku građanima Gradiške da je došlo vrijeme promjena i da se Gradiška mora vratiti narodu. Takođe, želim naglasiti da više niko od građana nema razloga da 15. novembra ne izađe na izbore, te ovom prilikom pozivam sve građane da uzmu stvar u svoje ruke i masovnom izlaznošću pokažu svoju volju", poručio je Samardžija.