2557 Objavljeno 09 decembar 2020 Autor: Bojan Trgić

Nakon što smo juče objavili da je Radomir Pjanić isključen iz Ujedinjene Srpske u Gradišci, dobili smo potvrdu i od predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška Slavka Dunjića.

Dunjić je poručio da je Radomir Pjanić u pravu kada kaže da ga iz stranke ne može on isključiti, već organi stranke i ističe da je tako i urađeno.

"Tačna je izjava Radomira Pjanića, da ga ne može isključiti Skavko Dunjić. Prema tome nije ga ni isključio Slavko Dunjić, već Gradski odbor Ujedinjene Srpske Gradiška, koga trenutno zbog epidemioliške situacije zastupa Predsjedništvo Gradsko odbora, koje broji 18 članova. Sjednici koja je održana 04.12. je prisustvovalo 17 članova, jedan je bio otsutan. Za odluku o isključenju glasalo je 13 članova, nije niko bio protiv, dvoje je bilo suzdržano i dvoje nije glasalo'', rekao je Dunjić za ''Micro mrežu''.

Dunjić ističe da će ova odluka biti ponuđena na provjeru GO US kad se steknu epidemiološki uslovi za zakazivanje iste, te dodaje da ga Gradski odbor može isključiti iz Stranke prema Statutu, bez obzira je li član Glavnog Odbora.

Radomir Pjanić je trenutno obnaša funkciju načelnika Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu u Gradskoj upravi Gradiška. Prethodno je bio član PDP-a i SDS-a iz kojeg je zajedno sa Dunjićem osnovao stranku "Izvor", a potom su ušli u Stevandićevu Ujedinjenu Srpsku.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Auto Janković