Auto Janković
392 Objavljeno 12 maj 2021 Autor: Zoran Kalinac

Trebinje se već etabliralo kao biser turističke ponude u BiH. “I ovog ljeta- Trebinje te čeka” slogan je ovogodišnje turističke sezone za koju se nadaju da će biti bolja od prethodne. Na drugom kraju BiH, računaju na eko-turizam. Jezero nadomak Gradiške predstavlja pravu turističku atrakciju, a sve češće je glavna destinacija ribara širom BiH.

Trebinjska turistička organizacija vrijedno radi i ubrzano sprema predstojeću turističku sezonu. Nadaju se da će biti bolja nego prethodna koja je, kako se ispostavilo, bila najteža za globalnu turističku industriju, pa samim tim i za Trebinje. I ove turističke sezone računaju na program turističkih vaučera Vlade RS koji su se protekle godine pokazali kao pun pogodak kada je u pitanju uvećanje obima turističkog prometa domaćih turista. Trebinje je uz Jahorinu destinacija na kojoj je iskorišteno najviše turističkih vaučera, a predviđanja su da će slična situacija biti i tokom ove godine.

Kompletnu priču pročitajte na sajtu Priče sa granice.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina ResilienceInitiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Centari civilnih inicijativa