Auto Janković
1136 Objavljeno 17 februar 2021 Autor: Micro mreža

Kompanija "Alu Prox" iz Gradiške od nastanka 2015. godine do danas niže uspjehe na polju izrade svih vrsta ograda, a posebno aluminijumske i ograde od inoksa.

Ono što prvenstveno odlika ove kompanije je kvalitet proizvoda, na koje garancija vrijedi i do 30 godina.

Pri izradi određenog dijela, kompletne ograde ili nekih drugih proizvoda koristi se najkvalitetniji aluminijum (debljine od 1.8 do 3mm) što garantuje čvrstoću, sjajan dizajn, dugotrajnost - boje kao i lakoću prilikom održavanja. Koliko je zapravo moderan pokazuje i široka paleta boja koju možete odabrati prilikom izrade tako da kompletan program bude u skladu sa enterijerom i eksterijerom vašeg objekta. 

Koliko je široka primjena ovakvog tipa izgradnje u građevini svjedoči činjenica da je moguće raditi sve tipove stepeništa, balkona, dvorišta, kao i panelne ograde. Ukoliko vam treba pomoć, stoje na raspolaganju kada je u pitanju savjetovanje, pravljenje nacrta, transport robe, pripremni građevinski radovi i montaža, te poseban vid usluge u vidu 3D projektovanja.

Orjentisani na izvoz, prije svega u zemlje Zapadne Evrope - Njemačku, Austriju, Sloveniju i druge, u Alu Proxu svoj brend grade kroz profesionalnost, preciznost, garanciju i kvalitet. Uz to, kompanija "Alu Prox" je na domaćem tržištu prepoznata i kao društveno odgovorna kompanija, koja podržava brojne sportske i druge manifestacije.

Želite kapije, obične ograde, staklene ograde, na pravom ste mjestu. Posjetite sajt kompanije "Alu prox" i uvjerite se u gore spomenutu priču, pored sajta u kompaniji imaju odličnodizajnirane fejsbuk i instagram stranice, a svoje poslovanje planiraju da prošire na novu lokaciju pored bivšeg Autoprevoza u ulici "Nedeljka Čabrinovića 1".


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative FreedomNo photo description available.

Centari civilnih inicijativa