948 Objavljeno 08 mart 2021 Autor: Micro mreža

Medosan proizvodi su sertifikovani potpuno prirodni proizvodi “Swiss Beauty” kompanije iz Švicarske. Ova kompanija bilježi veliki uspjeh kod svojih kupaca, što govori njena rasprostranjenost kako na području Švicarske tako i našeg regiona – Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Proizvodi za mršavljenje, njegu kože (oboljele od psorijaze, dermatitisa i drugih bolesti), njegu kose kao i unutrašnjih organa poput jetre, prostate; su proizvodi koji vam garantuju dobre rezultate, čemu svjedoče brojni korisnici.

Specifičnost ovih proizvoda je što od biljaka iz prirode crpe enzime, a zatim iste koncentrišu u većim količinama u kapsulama, sirupima ili kremama. Uz korištenje ovih proizvoda korisnicima je omogućena savjetodavna pomoć, kako bi postigli što bolje rezultate.

Ono što posebno ističu u ovoj kompaniji jeste nepostojanje nuspojava, obzirom da je sve na prirodnoj bazi, što svakog korisnika ohrabruje da proba proizvode bez obzira na njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Sve informacije o ovim proizvodima možete pronaći na web stranici medosan.ba i fejsbuk stranici Medosan Bosna i Hercegovina.

Generalni zastupnik Medosan proizvoda za Bosnu i Hercegovinu je gradiška frima “Ferveco d.o.o”.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković