Auto Janković
3801 Objavljeno 15 mart 2021 Autor: Zoran Kalinac

U gradskom naselju Senjak u subotu 13. marta otvorena je i sa radom počela nova ribarnica ''Sava'' u Gradišci koja se nalazi odmah pored Osnovne škole ''Danilo Borković''.

Mladi vlasnici Tamara i Saša Vidović nedavno su krenuli sa pripremama za otvaranje nove ribarnice jer kako ističu upravo je to nedostajalo ovom dijelu grada, ali i svim Gradiščanima i gostima koji su ljubitelji ribe i ribljih specijaliteta.

''Ovdje na Senjaku ima zaista mnogo raznih radnji kao što su prodavnice, mesnice i drugi objekti, ali mišljenja smo da je upravo jedna ribarnica bila potrebna svim mještanima, ali i drugim gostima koji će se nadam se u budućnosti odlučiti da kod nas kupe svježu ribu'', rekao je za ''Micro mrežu'' Saša Vidović, ribolovac i strastveni ljubitelj rijeke Save.

Ribarnica ''Sava'' u ponudi ima razne vrste ribe. Izdvajamo: šaran, smuđ, som, pastrmka, oslić, skuša, losos, girice, lignje, orada, brancin...

Tamara i Saša sve su vrijedno pripremali više od mjesec dana, a u budućnosti imaju još mnogo planova.

''Opremu za ribarnicu nije bilo lako pronaći, ali smo na kraju sve ono što smo željeli uspjeli da nabavimo širom BiH. Mi smo zaista zadovoljni, reakcije naših kupaca su itekako pozitivne i to nam je baš drago'' istakla je za ''Micro mrežu'' Tamara Vidović.

Ribarnica je otvorena svakim danom. Od ponedjeljka do petka od 8 do 16 časova, te subotom i nedjeljom od 8 do 14 časova.

Danas je počeo Vaskršnji post, s toga ukoliko želite svježu i kvalitetnu ribu posjetite novu ribarnicu ''Sava''.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa