U naselju Senjak svečano je otvorena Frizerska akademija, edukativni centar, ekskluzivni frizerski salon i beauty shop kompanije Tombolo komerc u Gradišci.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj saradnika i klijenata s kojima ova kompanija posluje, a svi su izrazili veliko zadovoljstvo i sreću još jednim poslovnim uspjehom i potezom uprave kompanije i njenih lidera.

U okviru beauty shopa možete pronaći profesionalne proizvode za kosu, električne aparate za kozmetičko frizerske salone, profesionalnu šminku, alate i preparate za depilaciju i nokte, te njegu kože.

U jednom od najopremljenijih frizerskih salona u BiH kompanja Tombolo komerc nudi sve vrste usluga najmodernije frizerske struke.

Takođe tu je i Akademija koja nudi prekvalifikaciju za profesionalno zvanje frizera nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja.

U sklopu kompanije nalazi se i edukativni centar koji nudi usavršavanje profesionalnog kadra frizerskih usluga (color, svečane frizure, šišanje i još mnogo raznih tehnika).

Direktor kompanije Nemanja Cvijić izrazio je veliko zadovoljstvo što je Gradiška po prvi put dobila jedan ovakav vid usluga 4 u 1, te istakao da visoko obrazovano osoblje i profesionalni proizvodi vodećih svjetskih brendova garantuju najviši standard.

Svečani govor i presijecanje vrpce pripalo je Đurđici Kotur, oficijelnom edukatoru kompanije Tombolo komerc, te brendovima koje zastupaju.

Kompaniju Tombolo komerc možete zapratiti na društvenim mrežama:

Facebook - Tombolo Komerc DOO

Instagram - tombolo_cosmetics_bih

Web sajt - tombolo-komerc.com

Kontakt:

Fiksni broj: 051/830-246

Mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zavirite u najmoderniji objekat frizerske struke u VIDEO prilogu:

Ekskluzivni frizerski salon i akademija sa beauty shopom ima za cilj pružiti profesionalni pristup, kvalitetnu uslugu i podršku kako klijentima i kupcima, tako i frizerima i studentima akademije. Akademija će nuditi raznovrsne edukacija i radionice za usavršavanje frizera u raznim oblastima struke.

Savremeni pristup sa vrhunskim rezultatima u ugodnom i modernom ambijentu!


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa