1402 Objavljeno 08 jun 2022 Autor: PR

Iako poslvnica MF banke u Novoj Topoli radi više od dvije godine, zbog situacije sa pandemijom izostalo je svečano otvaranje, koje su domaćini iz ove kompanije danas upriličili za sve mještane koji žive na prostoru Lijevča polja.

Porukom ''Na korak od vas'' kroz "Dane otvorenih vrata", iz MF banke su poručili da su prepoznali Novu Topolu kao mjesnu zajednicu kojoj je neophodna ovakva jedna banka.

 

"S ciljem da priđemo bliže građanima u Novoj Topoli, koja važi za jednu od najrazvijenijih mjesnih zajednica ne samo u Gradišci, nego i u Republici Srpskoj, odlučili smo se da upravo na ovom mjestu otvorimo svoju poslovnicu. Mi smo izuzetno zadovoljni našim klijentima sa ovog prostora i evo koliko radimo, u posljednje dvije godine mogu reći da imamo odličnu saradnju sa stanovnicima Nove Topole i okoline", ističe Slobodan Šarčević , šef Filijale Derventa i Ekspozitura Prnjavor, Gradiška i Nova Topola.

Riječi Šarčevića potvrdila je i Jovanka Popović, koja je kao klijent banke izuzetno zadovoljna uslugom i saradnjom sa MF bankom.

"Ja sam već neko vrijeme klijent ove banke i izuzetno sam zadovoljna našom saradnjom. Osoblje je veoma susretljivo i nema komplikovanih procedura kada su u pitanju moji određeni zahtjevi."

Poslovnica MF banke u Novoj Topoli je smještena na glavnoj cesti u Ulici "Banjalučki put bb", a banka je svakodnevno otvorena za građane u periodu od 08 do 15 časova.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković