5026 Objavljeno 29 maj 2019 Autor: Bojan Trgić

Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u petak, 31. maja u 08 časova, otvara svoj novi prodajni objekat u Gradišci, u ulici Dejtonska 6A sa sasvim novim konceptom.

Vrata ovog kreativno uređenog i savremeno opremljenog marketa po najvišim standardima u trgovini, Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz brojne pogodnosti, poklone i iznenađenja. Novi Tropic market u Gradišci prostire se na površini od 1800 kvadratnih metara, a u ovom modernom marketu zaposlenje je dobilo 98 radnika.

Svaka 100. kupovina gratis

Na sam dan otvaranja, u petak, 31. maja, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, tako će svaka 100. kupovina biti besplatna, a kupci će za svaku kupovinu preko 50 KM dobiti priliku da zavrte kolo sreće i osvoje vrijedne poklone, kao što su LED TV, mašina za veš, paketi sa proizvodima TROPIC trgovačke marke VOLIM te druge vrijedne proizvode.

Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama.

Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima, pa će tako kupcima u Gradišci na raspolaganju biti i odjeli sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom, sirevima, delikatesom, kao i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Tropic je za sve sve kupce i posjetioce pripremio mnogo iznenađenja, a otvarenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu. Za svoje najmlađe sugrađane Tropic će se pobrinuti za najbolju zabavu.  Tropic market u Gradišci otvoren je radnim danima od 07 do 22 časa, dok će nedjeljom raditi do 16 časova.

Auto Janković