Vjerujemo da svako od vas ima želju da svoj životni prostor uljepša i oplemeni nečim novim, izuzetno lijepim,  modernim i kvalitetnim. Ukoliko razmišljate da osvježite vaš dom, vikendicu ili neki drugi prostor ili jednostavno gradite sve od početka, podovi su definitivno savršen izbor za vas.

Podovi „GOD“  bave se izradom seljačkog poda, brodskog poda, zidnih i stropnih obloga kao i završnih lajsni različitih visina od davne 1990. godine. Radi se o porodičnom biznisu te vam to osigurava da će vašim zahtjevima pristupiti sa posebnom pažnjom. U izradi se koristi najkvalitetnije drvo, hrast, jasen, orah kao i smreka i jela.  Podovi se dizajniraju i prave da zadovolje i najzahtjevnije ukuse bilo da želite savremeni, rustikalni ili tradicionalni izgled vašeg doma. Takođe, podovi ispunjavaju i vaše zahtjeve u pogledu boje. Vaš izbor mogu biti svjetlije varijante podova.

 

Svakako je veliki broj i onih koji prednost daju tamnijim varijantama.

Sve zavisi od vašeg ukusa i želja, a ono što je sigurno je da će stručni i ljubazni  tim podova „GOD“ nastojati da ih sve ispuni jer je njihov cilj kreirati ugodan i čaroban ambijent u vašem domu. Odabirom ovih podova željećete da što više vremena provodite u kućnoj atmosferi sa vašim najdražima.

 

Ogromna prednost  drvenih podova, pored neospornog kvaliteta, jeste svakako i  to što  nisu štetni za okolinu, pozitivno utiču na kvalitet zraka u prostorijama, ne zadržavaju u sebi alergene, mikroorganizme ili štetne pesticide koji se mogu unijeti s vana. Svakako je to veoma bitna činjenica imajući u vidu zdravlje i kvalitet života vaše djece, ljubimaca kao i vas samih što čini drvene podove najboljim izborom za vaš životni prostor. Vaša djeca obožavaće da se igraju na ovim podovima. Takođe, izrazito su laki za čišćenje i održavanje.

Obradujte sebe i svoje ukućane i  posjetite podove „GOD“  koji su smješteni nadomak Banjaluke, na putu prema Prijedoru. Očaravajuća priroda krasi ove predjele, udaljite se od svakodnevne gužve i ljubazni tim podova „GOD“ pomoći će vam da izaberete podove koji će svakako oplemeniti vaš dom. Više informacija potražite na broj 065/561-191, ili na https://web.facebook.com/podovigod.prijedor.79.

Centari civilnih inicijativa