Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, u subotu, 26. oktobra u 09 časova, otvara svoj novi prodajni objekat u Novoj Topoli kod Gradiške, (Srbački put BB).

Vrata ovog kreativno uređenog i opremljenog marketa po najvišim standardima u trgovini Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz brojne pogodnosti, poklone i iznenađenja.

Svaka 100. kupovina gratis

Na sam dan otvaranja, u subotu, 26. oktobra, kupce očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, tako će svaka 100. kupovina biti besplatna. Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama.

Za svaku kupovinu preko 20 KM dobijate poklon ceker, a za preko 50 KM poklon iznenađenja. Od 13 do 15 časova biće upriličen zabavni program za najmlađe, dok je za 14 časova pripremljena slavljenička torta, uz promocije i degustacije.

Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima. Domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se svako ko posjeti novi Tropic market u Novoj Topoli osjeća kao kod kuće. Radno vrijeme marketa je od 7 do 22 časa od ponedjeljka do subote i od 8 do 15 časova nedjeljom.

Inače, ovo je treći market kompanije Tropic u Gradišci.

Auto Janković