Auto Janković

Biti sportista danas je poseban izazov, jer u svijetu brzine mnogi zaborave na svoje zdravlje, kao i fizički izgled. Odlazak u fitnes centre nekoliko puta u toku sedmice je osnova za održavanje dobrog zdravlja, kondicije kao i lijepog fizičkog izgleda. 

Sve gore rečeno možete postići u "AHILEJ" Fitnes centru koji se nalazi u Novoj Topoli i koji je jedninstven centar ovog tipa, prostire se na 400 metara kvadratnih sa širokim sadržajem, među kojima se izdvajaju teretana sa preko 40 profesionalnih sprava, fitnes sala za pilates, zumbu, militari trening, školu sporta za djecu i slobodne treninge, finska sauna za četiri osobe, profesionalni solarijum i mnogi drugi.

Dovoljno je samo da imate volju i da nas potražite na adresi Srbački put bb, ili kontaktirate na brojeve telefona 065/319-506; 066/863-688; 065/377-531, nakon čega možete da se prepustite našim stručnjacima iz oblasti fitnesa koji će vaše tijelo dovesti u top formu.

Od ostalih sadržaja posebno se ističu moderne svlačionice sa tuševima i ormarima, a da vam ugođaj zaista bude poseban pobrinuće se ljubazno i stručno osoblje.

"Ahilej" fitnes centar počinje s radom 02.011.2019. godine u 18 časova, kada sve članove očekuju brojna iznenađenja, popusti, edukacije i drugi prateći programi.

Vidimo se. 

VAŠ "AHILEJ"

Centari civilnih inicijativa