2183 Objavljeno 28 mart 2021 Autor: Kristina Milutin

Svaki čovjek na svijetu ima želje koje može i koje ne može ostvariti. Кada sanjamo, često poželimo da se ne probudimo iz tog sna, jer se bojimo kada otvorimo oči da će naš san srušiti stvarnost. Što obično tako i biva. Stvarnost ruši sne. Ali, postoje sni, koje je u stvarnosti moguće ostvariti.

Samo ako ti to želiš i ako imaš snage da ostvariš svoj san. Često se sukobljavamo između stvarnosti i želja. Mi ne prestajemo da sanjamo i da se nadamo iako znamo da nam se to možda neće ostvariti. U stvarnosti nije baš sve tako crno. Ima želja koje možeš da ostvariš, ako to dovoljno želiš. Niko te ne može natjerati da odustaneš od svojih snova i želja. Кada bi prestali sanjati i nadati se, da li bi život imao smisao? Na svijetu, svašta nam se može zabraniti. Ali, niko i nikada ti neće moći zabraniti da sanjaš, jer su snovi tvoje oružje kojim ti barataš. I do tebe je hoćeš li ostvariti svoje želje i jedino ti o tome odlučuješ.

Bez želja i snova naš život ne bi imao smisla. Često sanjamo kako bi željeli da promijenimo svijet, ali mnogi se to ne usuđuju jer se boje stvarnosti. Čega se bojiš? Ako nešto želiš, to i pokušaj! Niko te i ništa ne spriječava da pokušaš.

Mnogi ljudi žele da promijene svoju stvarnost. Želje su naš smisao života i nada ka naprijed. Кada nešto poželiš ne treba da poželiš mnogo i da ti se to ne može ostvariti. Trebaš biti skroman. Želje koje želiš da ostvariš, nemoj odustati od njih i ne obaziri se na to šta će ti drugi reći. Ne prestaj da sanjaš i da maštaš! Bez mašte, želja i snova život ne bi imao smisla. Zato nikada ne prestaj sanjati, snovi su nekada bijeg od stvarnosti. Svaki se čovjek bar jednom u životu sukobio sa željama i stvarnosti!


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković