912 Objavljeno 06 april 2021 Autor: Zoran Kalinac

Danas je održana telefonska sjednica Područnog fudbalskog saveza Gradiška, a nakon toga objavljeno je saopštenje za javnost.

''Prema nezvaničnim informacijama, kojima raspolažemo, a u prethodnim danima uvjerili smo se u popuštanje mjera od strane Republičkog štaba za vanredne situacije, stoga u narednim danima, srijedu ili četvrtak, očekujemo dalje popuštanje mjera i dozvolu za nastavak takmičenja u svim ligama, na otvorenom.

Takmičarska komisija Područnog fudbalskog saveza Gradiška, na telefonskoj sjednici održanoj dana 06.04.2021. godine, u skladu sa navedenim, donijela je zaključak da se u slučaju dozvole za nastavak takmičenja, od strane Republičkog štaba, takmičenje Područne fudbalske lige Gradiška nastavi naredni vikend, i to odigravanjem utakmica u subotu i nedjelju 10/11.04.2021. godine, kako bi klubovi imali više vremena za organizaciju utakmica/putovanja, te vas stoga molimo da na vrijeme preduzmete sve potrebne radnje za eventualni nastavak prvenstva'', stoji u saopštenju.

Podsjetimo, ''Micro mreža'' je danas objavila kako će se pred članovima Kriznog štaba naći i Odluka o nastavku sportskih takmičenja.

Danas je takođe Krizni štab donio najnovije mjere, o kojima više možete pročitati OVDJE.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Testing centar Gradiška