702 Objavljeno 26 maj 2021 Autor: Zoran Kalinac

Finalni meč Kup-a GFS Gradiška između FK ''13 Skojevki'' Grbavci i FK ''Sloga DIPO'' Gornji Podgradci, biće odigran 02.06.2021. godine (srijeda) na stadionu Velimir Sombolac u Gradišci sa početkom u 18.00 časova.

Prošle sezone najmasovnije fudbalsko takmičenje u Gradišci nije doživjelo svoj vrhunac zbog pandemije koronavirusa, no međutim ove godine biće poznat novi šampion.

Posljednja dva Kupa osvojio je tim Kalema iz Trebovljana, prvo 2018. godine kada su savladali ovogodišnjeg finalistu 13 Skojevki sa 3:0, a godinu poslije i Obradovac minimalnim rezultatom.

Ekipa iz Grbavaca na putu do finala prvo je izbacila Omladinac iz Brestovčine (7:3), a poslije pobjede u Čatrnji u okviru četvrtfinala (0:2), u polufinalnom dvomeču savladali su Slobodu. U Donjim Podgradcima bilo je 1:4, a u Novoj Topoli susret je završen rezultatom 3:3.

S druge strane Sloga DIPO na startu takmičenja lako je izbacila Lamince na gostovanju sa 0:4, dok su se među osam najboljih ekipa susreli sa Obradovcem i nakon boljeg izvođenja penala prošli u polufinale. U dvomeču sa Poletom uslijedio je minimalan poraz na stadionu ''Dr Milutin Vučkovac'', međutim izabranici Daria Lackovića uspjeli su sa dva gola u gostima da se zasluženo nađu u velikom finalu.

Predstoji još 90 minuta igre na stadionu ''Velimir Sombolac'', a onda će biti poznato ko je novi osvajač Kupa GFS Gradiška.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković