670 Objavljeno 14 septembar 2021 Autor: Micro Mreza

''Zadovoljstvo nam je objaviti da je Dejan Maksimović (25) potpisao jednogodišnji ugovor sa našim klubom. Dejan ima veliko premijerligaško iskustvo, a igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača'', objavio je FK ''Leotar'' na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

U karijeri je nastupao za gradišku Kozaru, Radnik, Mladost Doboj Kakanj, Istru, Zemun i Tuzla Siti, a upisao je i jedan nastup za mladu reprezentaciju BiH.

Na 99 prvenstvenih utakmica u Premijer ligi BiH, postigao je 21 gol i upisao 8 asistencija.

''Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Leotar, klub sa velikom tradicijom još iz vremena bivše Jugoslavije. Već sam upoznao saigrače i mogu da im se samo zahvalim na odličnom prijemu, kao i svim ljudima iz kluba. Odradio sam nekoliko treninga na Policama i spreman sam da se stavim treneru Kruniću na raspolaganje već od utakmice protiv Sarajeva. Siguran sam da će Leotar ostvariti ciljeve u ovoj sezoni, a da ću ja tome dati značajan doprinos svojim igrama i golovima'', rekao je Maksimović.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa