918 Objavljeno 22 oktobar 2021 Autor: Zoran Kalinac

Još jedan prijateljski susret je pred futsalerima Boračke prije početka nove prvenstvene sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Tim iz Gradiške večeras od 19.30 časova u Areni Gradiška odmjeriće snage sa KMF ''Prijedor''.

Boračka je sa pripremama startala 10. septembra, a ljetna pauza donijela je nekoliko promjena. Na mjestu trenera došlo je do određene rokade, pa je dosadašnji trener Dragan Francuz koji je u protekle dvije godine ostvario zapažene rezultate trenersko mjesto ustupio kapitenu Mili Paštaru.

U prvoj pripremnoj utakmici Boračka je sa 8:2 savladala Student, a na tom susretu predstavljena su nova pojačanja Ognjen Škorić i Saša Behara. Tim su tokom pauze napustili Aleksandar Latinović i Mile Kovačević.

Drugu pripremnu utakmicu Boračka je odigrala sa premijerligašem iz Banjaluke i ostvarila pobjedu od 3:2.

Strijelci su bili Škorić, Kovljen i Miloš Vukobratović. Poslije ekspresnog i kvalitetnog prvog poluvremena na semaforu je stajalo 3:0. U drugom poluvremenu Policajac je prešao na igru sa "višak" igračem u polju i sa 2 pogotka najavio neizvjesnu završnicu. Disciplinovanom igrom i dobrim pomjeranjem futsaleri Boračke su onemogućili protivnika da dođe do izjednačenja.

''Dvije pobjede na startu ciklusa pripremnih duela dokaz su marljivog i predanog rada igrača i uprave Kluba. Atmosfera u ekipi i samom klubu je na najvišem nivou od smog osnivanja, ostaje samo da se silna pozitivna energija kanališe na najbolji način u budućim takmičarskim izazovima'', saopšteno je iz KMF ''Boračka''.

Sezona u jedinstvenoj Prvoj futsal ligi Republike Srpske počinje 30. oktobra, a Boračka će u prvom kolu gostovati ekipi Glasinca.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković