Krčma kod Ace
1006 Objavljeno 05 decembar 2021 Autor: Zoran Kalinac

U susretu 6. kola Prve futsal lige Republike Srpske u dvorani ''Borik'' sastali su se Borac i Boračka, a slavili su gosti iz Gradiške rezultatom 3:6. Strijelci za Boračku bili su Škorić (3), Francuz, Miloš i Dušan Vukobratović.

Futsaleri Boračke izvojevali su pobjedu na gostujućem terenu u Banja Luci protiv renomiranog protivnika FK Borac. Početna faza meča pripala je domaćoj ekipi, koja je otvorila utakmicu brzim golom i došla u vođstvo od 1:0.

Ipak Gradiščani na brz i efektivan način dobro odgovaraju, te golovima Francuza i maestralog Škorića na poluvrijeme odlaze s' prednošću od 1:2. Drugo poluvrijeme u potpunosti je pripalo ekipi Boračke, da bi konačan rezultat glasio 3:6 u u korist gostiju kojima je ovo druga vezana pobjeda u Prvoj ligi, te treći meč zaredom bez poraza.

''Energija, harmonija i timski duh koji posjeduje naša ekipa garancija su dobrih rezltata. U sledećem 7. kolu, u goste nam dolazi još jedna odlična ekipa KMF ''Leotar'' iz Trebinja. Nadamo se da će Arena Gradiška biti prilično popunjena, i da ćemo na krilima publike doći do novih značajnih bodova! Naprijed Boračka!'', saopštili su nakon utakmice iz KMF ''Boračka''.


Pratite ''Micro mrežu'':
 Facebook, Logo, Social Network, Network   

Auto Janković