746 Objavljeno 16 septembar 2018 Autor: Zoran Kalinac, Bojan Trgić

Slavni beogradski klub Crvena Zvezda će u ponedjeljak 17. septembra posjetiti FK "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške i sa bratskim crveno-bijelim klubom odigrati prijateljsku utakmicu. To su nam potvrdili u upravi Bratstva.

Utakmica između veterana FK Crvena zvezda i FK Bratstvo igra se 17.09.2018.god. sa početkom od 16 časova i 30 minuta na stadionu u Kozincima.

U prodaji su i ulaznice za ovaj prijateljski meč po cijeni od 30 KM. U cijenu karte je obezbjeđeno prisustvo revijalnoj utakmici veterana, večera, neograničena konzumacija pića i druženje sa veteranima ‘’Zvezde’’ od 19 časova u restoranu Taxi-Bar.

Ulaznice možete naručiti putem zvanične FB stranice kluba iz Kozinaca ili na broj telefona +38765337950.

U upravi FK "Bratstvo" Kozinci poručuju da je broj ulaznica ograničen i ističu da postoji dugogodišnja saradnja ova dva kluba i da su ovakvim jednim susretom htjeli da učvrste prijateljstvo i saradnju, poručuje član uprave i veliki navijač Crvene Zvezde Dragan Drinić.

"Sve se dogodilo prije nekoliko mjeseci, kada sam kontaktirao njihovog sekretara Branimira Kantara s kojim sam dogovorio i utakmicu i naše gostovanje na stadionu Rajko Mitić prilikom Zvezdine proslave titule. Tada su nam rekli da bi trebali doći Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Vladimir Pterović-Pižon, Stanislav Karasi, Jovan Kule Aćimović, Marjan Marković i drugi." 

I predsjednik FK "Bratstvo" Igor Pavić ističe da će ova utakmica biti prijateljski susret dva crveno-bijela kluba i da su iz uprave Crvene Zvezde odmah pristali na utakmicu.

"Često smo i mi u Beogradu na utakmicama Zvezde i zaista mi je drago da ćemo ovoga puta mi biti domaćini. Pozivam sve Gradiščane ali i ljude iz okruženja koji vole fudbal da budu s nama 17. septemba u 16 časova, kako bi omasovili ovaj izuzetan događaj ne samo za naše Kozince, nego i za cijelu Gradišku opštinu."

Auto Janković