1781 Objavljeno 01 jul 2022 Autor: Zoran Kalinac

Polufinalnim i finalnim utakmicama završen je još jedan turnir u malom fudbalu ''Lav Premium Bravo 2022''. Na jedanaest igračkih dana publika je mogla uživati u čak 74 utakmice u dvije kategorije ''Radničke igre'' i ''Seniori''.

Posljednjeg dana turnira na rasporedu su bili polufinalni mečevi u seniorskoj konkurenciji, te dva finala u obje kategorije. U prvom polufinalu ''Montaža Dabić'' je sa 2:1 bila bolja od ekipe ''Kafe bar Kafanica'', dok je u drugom ''SU Drinić'' sa 3:1 savladao ''Golić trade''.

U velikom finalu ''Radničkih igara'' borbenu i čvrstu utakmicu odigrali su ''Prima ISG'' i ''Špediteri'', a na kraju su fudbaleri zaposleni u špediciji u finišu utakmice golom Srđana Ostojića došli do šampionskog slavlja i osvojene nagrade od 1.000 KM.

U seniorskom finalu ''SU Drinić'' je sa 3:0 savladao ''Montažu Dabić'' i tako došao do treće titule za redom na malofudbalskom turniru u Gradišci, te obezbjedio novčanu nagradu od 7.000 KM.

Nakon finalne utakmice za više od 1000 gledalaca upriličen je spektakularni vatromet, te su kompanija Carslberg i kladionica Mozzart tokom cijele večeri za posjetioce obezbjedili vrijedne poklone.

Nagrada za najmlađu ekipu u ''Radničkim igrama'' otišla je u ruke igračima ''Policijske uprave Gradiška'', a za najstariju ''Vodovod a.d. Gradiška''. Takođe polufinalisti u seniorskoj konkurenciji dobili su poklon bon, odnosno uplaćenu kotizaciju za zimski turnir u malom fudbalu ''Arena 2023''.

Za najboljeg golmana ''Radničkih igara'' proglašen je Mladen Čikić (Prima ISG), najbolji strijelac je Milan Kapetanović (Prima ISG), dok je nagradu za najboljeg igrača turnira u ovoj kategoriji osvojio član pobjedničke ekipe (Špediteri) Aleksandar Vujatović.

U seniorskom dijelu najbolji golman bio je Nenad Vasić (Montaža Dabić), najviše golova postigao je Draško Lolić (Montaža Dabić), dok je pehar za najboljeg igrača turnira osvojio Igor Mirković (SU Drinić).

I ovogodišnji turnir ''Lav Premium Bravo 2022'' imao je humanitarni karakter, te se svakodnevno sakupljao novac za Udruženje ''Diši za život'' za oboljele od karcinoma pluća. Takođe finalisti Radničkih igara dio novčanih sredstava osvojenih na turniru donirali su Udruženju oboljelih od raka.

Finalno veče turnira uljepšale su i mlade članice plesnog studija ''Dance Step'', a medijski pokrovitelji bili su ''Micro mreža'' i ''RTVG''.


Pratite ''Micro mrežu'':
    

Auto Janković