768 Objavljeno 04 jul 2022 Autor: Micro Mreza

Nakon sedam dana priprema za novu sezonu takmičenja u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, fudbaleri Kozare odigrali su prvu pripremnu utakmicu. Na Gradskom stadionu Velimir Sombolac u Gradišci ugostili su ekipu Željezničar Sport Team-a iz Banja Luke.

Prva u šansu dolazi Kozara, Maksimović nakon asistencije Malbašića pogađa prečku u 10. minuti. Nekoliko minuta kasnije zamalo pored gola šutira Malbašić.

Šef stručnog štaba FK Kozara Saša Krupljanin pružio je šansu svim fudbalerima, te već na početku drugog poluvremena mjenja skoro pola igrača, a isto radi i trener Banjalučana Avdukić.

Gosti nakon brze kontre dolaze u vođstvo u 48. minuti, a gol postiže Aleksa Popović. U 60. minuti Glišić odlično šutira glavom nakon što ga pronalazi Matić, ali je golman Željezničar Sport Team-a na mjestu. Slična akcija par minuta kasnije, Nikić centrira, Glišić je najviši u skoku i postiže gol za izjednačenje u 73. minuti utakmice i konačan rezultat ove prijateljske utakmice.

Drugu pripremnu utakmicu fudbaleri Kozare igraju sljedeće subote, 9. jula 2022. godine kada će na Gradskom stadionu Velimir Sombolac u Gradišci ugostiti ekipu Brda iz Hambarina.

/fkkozara.org/

Auto Janković