1333 Objavljeno 15 januar 2018 Autor: Micro mreža

Fudbalski klub Mladost iz Bajinaca održao je proteklog vikenda godišnju skupštinu na kojoj se okupilo oko 50 igrača, članova uprave, navijača i simpatizera kluba. Skupština je bila svečanog ali i radnog karaktera, pa je tako izvršen izbor novog predsjednika a ovu funkciju će u narednom periodu obavljati Aleksandar Lepir.

Dosadašnji predsjednik Luka Mitraković ostaje u klubu kao član upravnog odbora, a kako sam kaže, vrijeme je da se u klub sve više uključuju mladi ljudi, iako je prvobitni prijedlog skupštine kluba bio da dobije još jedan mandat na ovoj funkciji.

“Rad našeg kolektiva je bio uspješan u protekloj godini jer smo stigli do osmine finala Kupa Republike Srpske a ostvarili smo dobre rezultate i u Područnoj ligi Gradiška. Obnovili smo infrastrukturu, nabavili novu sportsku opremu i uspostavili dobre odnose sa mnogim klubovima iz Republike Srpske i okruženja, kao i sa fudbalskim veteranima Srbije”, rekao je Mitraković.

Dodaje da klub ima mnoge prijatelje širom svijeta koji se trude da pomognu svojim donacijama i ističe da je u proteklom periodu stabilizovana finansijska situacija, tako da su ispoštovane obaveze prema savezu, dobavljačima i igračima, a ostalo je i nešto sredstava za početak proljećnog dijela sezone.

Trener kluba Jovica Rakić ističe da je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji kluba i dodaje da će se FK Mladost u narednom periodu, ukoliko ostane na istom organizacionom nivou, zasigurno boriti za najviši plasman u Područnoj ligi Gradiška.

Tokom rada skupštine podijeljena su i priznanja najzaslužnijim igračima, sportskim radnicima i donatorima.

srbac-rs.com

Auto Janković