1430 Objavljeno 28 januar 2018 Autor: Zoran Kalinac

Stručni štab i igrači fudbalskog kluba Omladinac započeli su danas pripreme za nastavak prvenstva, a na prozivci je šef stručnog štaba Milan Knežević brojao do 27.

Tokom zimske pauze redove Omladinca iz Brestovčine su napustili Nikola Gavrilović, Igor Amidzić i Duško Vidović, dok su Srđan Erceg i Slaviša Kovačević pojačali redove kluba iz ovog gradiškog naselja. U klubu, kako navode preko službene fejsbuk stranice, očekuju dolazak još dva zvučna pojačanja.

Trener Omladinca Milan Kneževic za službenu stranicu kluba na fejsbuku istakao je da je zadovoljan sa uslovima za rad kao i sa igračkim kadrom koji ima na raspolaganju . "Sasvim sigurno možemo očekivati nešto slično onome što smo imali u prošloj polusezoni. Što se tiče igračkog kadra, zadovoljan sam. Naravno, ukoliko nam se ukaže prilika da do početka sezone dovedemo još neko ''veliko'' ime, nećemo je propustiti'', istakao je Knežević.

Pred nastavak sezone optimista je kapiten Omladinca Dejan Nežić. "Svi smo se odmorili dovoljno tokom pauze. Spremićemo se što bolje, kako bi smo nastavili tamo gdje smo stali'', kazao je najbolji igrač crveno-plavih za klupsku stranicu.

Iz kluba još ističu da je cilj afirmacija mladih igrača i stabilizacija kluba u narednom periodu.
 
 
 
Centari civilnih inicijativa