1038 Objavljeno 25 jun 2020 Autor: Micro Mreza

Analize su pokazale da je Dalibor Kozić "preležao" korona virus, kao i pomoćni fizioterapeut Radnika Nikola Rebrović.

Fudbaleri i stručni štab bijeljinskog Radnika odradili su obavezno testiranje na prisustvo korona virusa, kojim je utvrđeno da je golman semberskog premijerligaša Dalibor Kozić "preležao" pomenuti virus!

Klub iz Biljeljine je, naime, saopštio da su analize pokazale da je nekadašnji čuvar mreže banjalučkog Borca i Kozare iz Gradiške prebolovao korona virus, iako nije imao nikakve simptome.

Pored njega, ista situacija je bila i sa pomoćnim fizioterapeutom Nikolom Rebrovićem.

Radnik, međutim, ističe da su se kod njih dvojice već stvorila anti-tijela, tako da nema razloga za brigu, pa obojica nastavljaju sa redovnim aktivnostima.

Klub je istakao da su svi ostali igrači i članovi stručnog štaba negativni na korona virus.

Trener Slavko Petrović, inače, privodi kraju prvu sedmicu priprema, te ističe zadovoljstvo urađenim ali i fizičkom spremom igrača.

"Igrači su radili tokom ove pauze individualno tako da su došli sprmeni na pripreme. Očekuju nas još dvije sedmice rada u Bijeljini a potom putujemo na Zlatibor. U subotu ćemo odigrati i prvi trening meč protiv naših juniora, gdje ćemo dva poluvremena odigrati sa različitim postavama. Do odlaska na Zlatibor odigraćemo još jedan meč, a na pripremama ćemo imati priliku da odigramo još najmanje tri utakmice", rekao je Petrović.

Premijer liga BiH trebalo bi da počne 1. avgusta.

/mondo.ba/

Auto Janković