813 Objavljeno 30 jul 2020 Autor: Zoran Kalinac

Fudbaleri ''13 Skojevki'' iz Grbavaca vrijedno i naporno rade pripremajući se za novu sezonu u Područnoj ligi Gradiška.

Pored fudbalera i uprava kluba bila je veoma angažovana ovog ljeta, pa će tako zelenim travnjacima širom Gradiške, Laktaša, Srpca i Prnjavora zaigrati i nekoliko fudbalera koji imaju premijerligaško i prvoligaško iskustvo.

Neven Bunić koji je prije par sezona nosio dres 13 Skojevki, ponovo će na ''Gajevima'' pokazivati svoj raskošni talenat. Bivši fudbaler Kozare i banjalučkog Borca sasvim sigurno biće velika opasnost po protivničke odbrane. 

Uz Bunića pristigli su i Nemanja Gavrić, te Dušan i Miloš Vukobratović. Još jedan povratnik je Nikola Gavrilović, dok je saradnju sa klubom produžio talentovani napadač Dragan Vindžanović.

Šef stručnog štaba Milan Knežević imaće slatke muke pošto na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih igrača. Između ostalih u konkurenciji su još Borković, Ćujić, Bojanić, Telić, Višić, Radić, Bajić, Čikić, Gaćeša, Antić, Bjelajac i Todorović.

Infrastruktura

Pored igračkog kadra, uprava kluba zajedno sa sipmatizerima ovog ljeta mnogo je uradila i na polju infrastrukture. Svlačionice i tribine su dobile potpuno novo ruho, a takođe uskoro će stadion u Grbavcima krasiti i novi semafor.

No photo description available.

Image may contain: indoor

Ljubav i strast navijača

Grbavci su takođe postali atrakcija zahvaljući svojim navijačima, popularnim ''Sikirantima'', koji su crveno-bijelima u svakoj utakmici dvanaesti igrač. Jedan od najvjernijih je, kako ga mještani zovu ''Boro Barselona'', koji je svoju ljubav prema klubu iskazao i sa novom frizurom.

Image may contain: one or more people

Sezona u Područnoj ligi Gradiška počinje 08. avgusta, no nažalost zbog trenutne situacije sve utakmice će se najvjerovatnije igrati bez prisustva publike.

O prekidu KUP-a GFS Gradiška uskoro opširnije na Portalu ''Micro mreža''.