577 Objavljeno 24 novembar 2020 Autor: Zoran Kalinac

Proteklog vikenda startala je nova futsal sezona u Prvim i Drugim ligama Republike Srpske.

Na otvaranju jesenjeg dijela debitantsku utakmicu pod imenom ''Kozara'' futsaleri iz Gradiške odigrali su u Kozarskoj Dubici protiv istoimenog domaćina. U utakmici sa čak deset golova i nekoliko preokreta obje ekipe uzele su po bod. 

KMF Kozara dolazi u prednost nakon samo dva minuta igre, a strijelac je bio Aleksandar Vujatović. Nakon toga u 14. minuti svoje prve golove na utakmici postigli su Predrag Pralica i Ognjen Škorić, te se na pauzu otišlo sa prednošću Gradiščana od 1:2. Domaći odlično otvaraju drugi dio, te sa još dva gola Predraga Pralice, te po jednim Rade Drvenice i Ognjena Pralice dolaze do velikog preokreta i vođstva od 5:2 pet minuta prije kraja utakmice.

Ipak ni tu nije bio kraj iznenađenjima na ovom susretu, pošto su u posljednja tri minuta futsaleri Kozare uspjeli čak tri puta da matiraju golmana Dubičana i zasluženo izvojevaju bod na otvaranju nove sezone. Za veliki povratak u meč i konačan rezultat od 5:5 strijelci su bili Vladimir Savković, Boris Kisin i Ognjen Škorić.

U narendom 2. kolu Druge lige RS - 'Zapad' KMF Kozara biće gost kod novoformiranog UKMF-a Student u Banjaluci.

Rezultati 1. kola:

◾️ Dubica - Kozara 5:5

◾️ Čelinac - Student 5:2

◾️ Starčevica - Sokrates 3:8

◾️ Viktorija - Kneževo 6:2

Tabela: Sokrates 3, Viktorija 3, Čelinac 3, Kozara 1, Dubica 1, Student 0, Kneževo 0, Starčevica 0.

Besplatnu Android aplikaciju portala ''Micro mreža'' preuzmite OVDJE.

Arcadia company