Krčma kod Ace
1490 Objavljeno 17 avgust 2018 Autor: Zoran Kalinac
Ovog vikenda na rasporedu je drugo kolo u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske. Tri meča će sutra biti odigrana u istom terminu od 17 časova 30 minuta.
Fudbaleri gradiške Kozare nakon sjajnog otvaranja sezone i trijumfa u Derventi, dočekuju ekipu Podrinja iz Janje. Svakako ono što će obilježiti ovaj meč, jeste to da je humanitarnog karaktera.
 
Tako da svi koji dođu sutra na Gradski stadion i kupe ulaznicu za meč pomoći će Vladi Borkoviću iz Gradiške koji boluje od Hočkinovog limfoma.
 
Nakon katastrofalnog otvaranja sezone, novajlija iz Modriče putuje u goste ekipi Drine, koja je u prošlom kolu remizirala sa prijedorskim Rudarom i tako nagovjestila da će i ove godine biti jedan od glavnih kandidata za plasman u Ligu za prvaka.
 
Drugi novajlija, iz Gornjeg Crnjelova, na premijeri pred domaćim navijačima ugostiće ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. Večernji subotnji termin rezervisan je za još dva susreta.
 
Prvo će od 19:30h na teren Gradskog stadiona u Banjaluci istrčati fudbaleri Borca i Tekstilca, dok će se od 20 časova na stadionu kraj Ćehotine sastati Sutjeska i Rudar. Jedini meč koji je na programu u nedjelju, odigraće se u Banjaluci, a u kome će se sastati Željezničar i Sloboda.
 
Parovi 2. kola: Subota, 18. avgust
 
• Kozara-Podrinje (17:30)
 
• Drina (Z)-Alfa Modriča (17:30)
 
• Sloga (GC)-Slavija (17:30)
 
• Borac (BL)-Tekstilac (19:30)
 
• Sutjeska-Rudar (P) (20:00)
 
Nedjelja, 19. avgust
 
• Željezničar (BL)-Sloboda (MG) (17:30)
 
 
 
Auto Janković