Krčma kod Ace
579 Objavljeno 17 avgust 2019 Autor: Micro Mreza

Poslije boda osvojenog na startu nove sezone u Modriči (0:0) fudbaleri Kozare danas će da debituju pred domaćom publikom u susretu protiv ekipe Tekstilca.

Dervenćani su bili najefikasniji na početku 25. jubilarnog šampionata Republike Srpske jer su u Dvorovima sa 8:0 deklasirali Slogu iz Gornjeg Crnjelova.

Izabranici trenera Nedžada Žerića vjeruju da mogu da dođu do prve pobjede pred svojim navijačima, ali isto tako i da postignu prvi pogodak jer protiv Modričana nije bilo golova. Na taj način bi crveno-bijeli iz grada na Savi ovjerili remi protiv nekadašnjeg šampiona i osvajača Kupa Republike Srpske i BiH.

- Tekstilac je dobra ekipa, radi se o kvalitetnom sastavu koji ima “i glavu i rep”. Pokazali su to na startu sezone, mada Sloga nije realno mjerilo snage. Očekujemo tvrdu i neizvesnu utakmicu u kojoj ćemo tražiti tri boda i prvu pobedu u sezoni. Igramo pred domaćim navijačima koje pozivamo da dođu u što većem broju i podrže nas u nastojanju da trijumfujemo. Atmosfera u ekipi je sjajna i jedva čekamo da istrčimo na teren protiv Dervenćana – rekao je fudbaler Kozare Milovan Novaković.

/Sportski žurnal/

Auto Janković